Recent Posts

$50,000 годишна плата по играч, пензиско, сместување + многу други бенефиции доколку учествувате на Overwatch лигата организирана од Blizzard

Се повеќе и повеќе gaming-oт зафаќа поголем простор на светските маркети како сериозна индустрија така што со над $99,600,000,000 (99 милјарди долари) остварени…

Read More