3 најдобри gaming глувчиња што можете да ги најдете во Македонија

Која е разликата помеѓу обично и гејминг глувче? Разликата е таа што со едниот тип само ги пополнуваш најосновите потреби додека со другиот добиваш комфорт,највисока прецизност,мултифункционалност,on the fly менување сензитивност,најквалитетна оптика и ласери. Може слободно да се каже дека кога ќе го пронајдете она гејминг глувче што ви прилега на вашата дланка тоа глувче ќе стане екстензија на вашата цела рака.

Oваа кратка рецензија на гејминг глувчиња е направена со замисла да потрошите помалце или еднакво за квалитетот кој го добивате.

#1. BenQ ZOWIE EC1-A E-Sports Ergonomic Optical Gaming Mouse

Овој продукт претставува посовршена и подобродизајнирана верзија од легендардното глувче Microsofot Intellimouse 3.0. Ова глувче е дизајнирано да ве издигне и направи подобар гејмер и за цената која би платиле за него добивате одлична вредност на вашите потрошени пари. Плаќаш за квалитет, добиваш квалитет.

Oва глувче можете да го најдете во продавниците на Anhoch и  чини 3.650 денари, доколку би сакале да знаете повеќе за него кликнете тука.

#2. SteelSeries Rival 300, Optical Gaming Mouse

Oва глувче претставува подобар продукт од останатите секојдневни гејминг глувчиња, доколку би сакале да најдете алтернатива на ZOWIE глувчињата Rival 300 сигурно ќе ви се допадне. Цената на ова глувче претставува 3.690 денари во продавниците на Anhoch, за повеќе информации околу глувчето кликнете тука.

#3. StеelSeries Rival 100, Optical Gaming Mouse

Овој продукт претставува одличен избор доколку сакате да купите гејминг глувче но да потрошите помалце пари доколку сте на будџет и да добиете пак квалитет. Цената на ова глувче изнесува 2.190 денари и можете да го најдете во продавниците на Anhoch, за повеќе информации околу него кликнете тука.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *