Гоблин. Друштвени игри, супер забава, дружење,формирање нови пријателства, опуштена атмосфера. Што сакате повеќе?

Што претставува Гоблин? Гоблин иако е продавница за друштвени игри во исто време е и социјално клубче кој што постојано организира различни видови…

Read More

$50,000 годишна плата по играч, пензиско, сместување + многу други бенефиции доколку учествувате на Overwatch лигата организирана од Blizzard

Се повеќе и повеќе gaming-oт зафаќа поголем простор на светските маркети како сериозна индустрија така што со над $99,600,000,000 (99 милјарди долари) остварени…

Read More